BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Krokusvakantie Vakantiepark De Lochemse Berg

Voorjaarsvakantie in Gelderland

  • Lodges op een kleinschalig vakantiepark
  • In de schilderachtige omgeving van de Achterhoek
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers
 

Even tijd voor elkaar tijdens uw voorjaarsvakantie in Gelderland 

De voorjaarsvakantie is het ideale moment om er eens heerlijk tussenuit te gaan. Geniet van uw voorjaarvakantie samen met familie en vrienden in één van onze luxe lodges in ons park in Lochem. Maak een mooie fietstocht of een wandeling en zie hoe de natuur begint te bloeien. Of misschien is het koning winter wel die heerst over de natuur en een dik pak sneeuw neerlegt. Alle jaargetijden geven een prachtig beeld in het schilderachtige Achterhoek. Na een mooie fiets- of wandeltocht kunt u zich heerlijk terugtrekken in de moderne en sfeervolle vakantiewoningen van De Lochemse Berg. Wanneer boekt u een voorjaarsvakantie in Gelderland?

Zoek & boek uw voorjaarsvakantie in Gelderland ⤵︎

 

Uw vakantiehuis tijdens de voorjaarsvakantie in Gelderland

Wilt u graag een ontspannen voorjaarsvakantie beleven samen met uw gezin in de Achterhoek? Bekijk dan zeker het aanbod van vakantiepark De Lochemse Berg. De huisjes van ons park liggen rondom een aangelegde vijver met fonteinen. In onze vakantiehuizen is het goed vertoeven in het voorjaar. Vanuit uw eigen huis kunt u wandelen of fietsen om vervolgens te brunchen in uw woning. De open keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een combimagnetron en een vaatwasser. Vanuit de open keuken loopt u naar de sfeervolle woonkamer met flatscreen tv. In de woning vindt u twee slaapkamers, een kamer met tweepersoonsbed en een kamer met twee eenpersoons bedden. Tevens beschikken de woningen over een eigen berging waar u uw fietsen kunt stallen. Wanneer huurt u een vakantiehuis in de voorjaarsvakantie in Gelderland?

 
 

Ontdek Gelderland tijdens de voorjaarsvakantie

Vanuit uw vakantiewoning heeft u tal van mogelijkheden om de omgeving te ontdekken tijdens de voorjaarsvakantie in Gelderland. In de schilderachtige omgeving staan vele oude kastelen waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Het diverse landschap omgeven door bossen, weilanden, rivieren en authentieke boerderijen biedt vele mogelijkheden voor lange fiets- en wandeltochten. Zit het weer iets tegen? Dan kunt u ook een van de levendige steden bezoeken in de Achterhoek. Hier vindt u uiteraard ook voldoende horecagelegenheden voor lunch, diner of avondje uit. Wat gaat u doen tijdens de voorjaarsvakantie in Gelderland?

 

Tips voor leuke plaatsen in de omgeving:

  • Diepenheim
  • Gorssel
  • Lochem
  • Harfsen
  • Zutphen
  • Laren