BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantiehuis kopen De Lochemse Berg

Te Koop

  • Vakantiehuis kopen op een vakantiepark
  • Luxe lodges voor max. 6 personen
  • Gelegen in de Achterhoek

Vakantiehuis kopen in de Achterhoek

Vakantiepark De Lochemse Berg is een uitstekende plek voor het kopen van een tweede huis. Met de aankoop van een tweede huis kunt u zo vaak als u wilt vakantie vieren. Als u een vakantiehuis wil kopen met het doel dit te verhuren zit u bij ons ook goed. Zo profiteert u van een aantrekkelijk rendement op uw investering. Ons kleinschalige vakantiepark ligt in de Gelderse Achterhoek, in het leuke plaatsje Lochem. Het vakantiepark bevindt zich in een bosrijke omgeving en de vakantiewoningen zijn gelegen aan een waterpartij met fonteinen. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie en de natuur volledig in u opnemen.

Vakantiehuis kopen voor eigen gebruik en verhuur

Als u een vakantiewoning wilt kopen voor eigen gebruik dan maakt u alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw buitenhuis kunt u deze zorgeloos laten verhuren door de professionele verhuurorganisatie van BoekUwBuitenhuis. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur, waarbij u de woning alleen beschikbaar stelt wanneer u hier zelf geen gebruik van maakt. Hierbij is uw rendement afhankelijk van de verhuurinkomsten.

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiehuis bij Vakantiepark De Lochemse Berg? Op de website van UwBuitenhuis.nl informeren we u graag over alle te koop staande woningen en de investeringsmogelijkheden. Neem contact op met onze verkoopadviseur voor meer informatie, een brochure of een vrijblijvende bezichtiging.

Vakantiewoningen De Lochemse Berg