BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantiehuis Achterhoek

Vakantiehuis Achterhoek

  • Vakantiepark in de Achterhoek
  • Luxe lodges voor 2-4 personen
  • Gelegen aan het water of het bos

Vakantiehuis in de Achterhoek

Even heerlijk ontspannen midden in de natuur? Wanneer u uw gordijnen opent in uw vakantiehuis in de Achterhoek bij De Lochemse Berg kijkt u meteen al uit over de schitterende Achterhoek. Ervaar de rust, ruimte en natuur tijdens uw verblijf op ons kleinschalige vakantiepark in Lochem. Op ons vakantiepark kunt u in de Achterhoek een luxe vakantiehuis huren, voor 2 tot 4 personen, op ruime en groene percelen. Kies voor een vakantiehuis aan het water of aan de bosrand. Een vakantie in de Achterhoek is het ideale moment om deze mooie regio te verkennen. Ontdek de indrukwekkende kastelen, het gevarieerde landschap en de gezellige dorpen en steden. Met wie komt u een vakantiehuis huren in de Achterhoek?

In de Achterhoek een vakantiehuis huren

Wanneer uw een vakantiehuis huurt bij De Lochemse Berg verblijft u in een van onze luxe lodges. Onze 2 tot 4 persoons lodges bevinden zich midden in de natuur en zijn voorzien van alle gemakken. De vakantiehuizen in de Achterhoek beschikken over een volledig ingerichte keuken, ruime woon- en eetkamer, een moderne badkamer en twee comfortabele slaapkamers. Ook kunt u optimaal genieten van de natuur in uw ruime tuin met tuinset. Ziet u uzelf al heerlijk zitten in het zonnetje? Om optimaal te kunnen genieten van de rust van ons vakantiepark in de Achterhoek zijn er, naast een aantal kleine speelgelegenheden voor kinderen, geen faciliteiten op ons park. In de Achterhoek een vakantiehuis huren is gegarandeerd genieten!

Uw vakantiehuis in de Achterhoek

🏡 Midden in de natuur

👨‍👩‍👧‍👦 Voor maximaal 4 personen

🛏 2 slaapkamers

😍 Sfeervolle en moderne inrichting

Uw vakantie in de Achterhoek

Vanaf ons vakantiepark kunt u de schitterende omgeving van de Achterhoek gaan verkennen. In de regio bevinden zich veel mooie natuurgebieden waar u goed kunt wandelen of fietsen. Op enkele minuten lopen bevindt zich bijvoorbeeld rivier de Berkel waar u heerlijk kunt wandelen. Of ontdek de vele kastelen in de buurt, waarvan sommige te bezoeken zijn. Wanneer u liever gezellig een kop koffie wilt drinken kunt u terecht op een van de vele terrasjes in het sfeervolle Lochem. Het centrum van de stad is slechts 10 minuten lopen van ons park. Ook kunt u de rest van de omgeving verkennen tijdens uw verblijf in de Achterhoek zoals de steden Zutphen en Doetinchem om een dagje te shoppen. Tijdens uw vakantie in een vakantiehuis in de Achterhoek zal u zich zeker niet vervelen!