BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantiepark de Lochemse Berg

Beoordelingen | Vakantiepark De Lochemse Berg

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

206 beoordelingen
  1. 9,3

    Mooie ligging in een natuurlijke omgeving , Complete inrichting alle mogelijke apparatuur aanwezig, met startproducten. Rust

    September 2023 - Clemens V. verbleef in Lodge Mistique - 3 personen 

  2. 10

    We hebben wederom genoten van ons verblijf op De Lochemse Berg. Mooie bungalow aan het water. Lekker rustig. Het huisje was compleet ingericht, we kwamen niets te kort. Bedankt!

    September 2023 - Ingrid B. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen 

  3. 9,4

    mooi chalet, fijne ontvangst, keurig schoon

    Augustus 2023 - Andre B. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen 

  4. 8,8

    Rustig, goed onderhouden park.

    Augustus 2023 - Jos H. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen 

  5. 8,9

    Een heerlijk rustig parkje vlak aan de Berkel en dichtbij de faciliteiten van Lochem, vooral bestemd voor 50 plussers en rustzoekers. Comfortabele vakantiewoning in een van de voor ons mooiste streken van Nederland met veel rust, ruimte, natuur en landgoederen. Geweldige omgeving om heerlijk te kunnen fietsen.

    Augustus 2023 - Ben S. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen 

  6. 9,6

    Alles .

    Augustus 2023 - G. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen 

  7. 10

    Het was precies zoals beschreven was op de site. Er werd nog gewerkt maar dat wisten we van tevoren. Helemaal niet voor verrassingen komen te staan. Geen faciliteiten maar dat wisten we. Heel rustig, 50+, omgeving heel mooi om te fietsen.

    Juli 2023 - hanneke G. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen 

  8. 8

    De ligging en de rust op het park. Mooie chalets

    Juli 2023 - richard L. verbleef in Lodge Mistique - 4 personen 

  9. 9,4

    Prachtige lodge, en erg blij met de airco.

    Juli 2023 - Grietje G. verbleef in Terras Lodge - 4 persoons 

  10. 8,7

    Wij waren bij lochemse Berg, fijne ligging goed huisje alles erop en eraan! Wij komen zeker nog eens terug,heerlijk fietsen.

    Juli 2023 - JG B. verbleef in Lodge Mistique - 3 personen