BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Weekend weg Pasen

Vakantiehuis Pasen

  • Fietsen en wandelen midden in de natuur
  • Comfortabele vakantiehuizen
  • Kleinschalig vakantiepark

Geniet van een lang Paasweekend weg

Vier Pasen op Vakantiepark de Lochemse Berg! Lekker een frisse neus halen tijdens een vroege boswandeling, paaseieren zoeken en daarna gezellig samen brunchen. Bekijk hieronder alle woningen die beschikbaar zijn tijdens Pasen. De luxe woningen zijn voorzien van alle gemakken en zorgen voor een ontspannen vakantie midden in de natuur van Gelderland. Vier Pasen samen met uw gezin op vakantiepark De Lochemse Berg.

 

Vakantiehuis met Pasen

Wilt u graag een ontspannen weekend weg met Pasen beleven? Bekijk dan zeker het aanbod van vakantiepark De Lochemse Berg.  De huisjes van dit vakantiepark zijn gelegen rondom een aangelegde vijver met fonteinen en met veel groen rondom. In de luxe en comfortabele vakantiehuizen is het goed vertoeven tijdens Pasen. Vanuit uw eigen huis kunt u wandelen of fietsen om vervolgens te brunchen in uw woning of misschien wel heerlijk buiten in het zonnetje op uw eigen terras. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken tevens over een eigen berging waar u uw fietsen kunt stallen. 

 
 
 
164 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

 
 

Omgeving Vakantiepark De Lochemse Berg

Vanuit uw luxe vakantiewoning heeft u tal van mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. In de schilderachtige omgeving staan vele oude kastelen waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Het diverse landschap omgeven door bossen, weilanden, rivieren en authentieke boerderijen biedt vele mogelijkheden voor lange fiets- en wandeltochten. Zit het weer iets tegen? Dan kunt u uiteraard ook een van de levendige steden bezoeken in de Achterhoek. Zutphen, Doetinchem of natuurlijk het eigentijdse plaatsje Lochem zijn zeer geschikt voor een cultureel uitstapje of dagje winkelen. Hier vindt u ook voldoende horecagelegenheden voor lunch, diner of avondje uit.