BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Kerst De Lochemse Berg

Kerstvakantie in Gelderland

  • Gelegen in de Achterhoek
  • Moderne vakantiehuizen
  • Kleinschalig vakantiepark

Vier de kerstvakantie in Gelderland

Zoekt u een heerlijke plek om samen met uw familie de kerstvakantie te vieren? Kom dan naar Vakantiepark de Lochemse Berg in Gelderland. Geniet samen in een vakantiehuisje van elkaar en de prachtige omgeving, wie weet krijgen wij dit jaar wel een echte witte kerst. Onze natuurhuisjes zijn van alle gemakken voorzien, zo kunt u op en top ontspannen tijdens uw kerstvakantie in Gelderland. De accommodaties zijn te boeken voor maximaal 5 personen. Vanaf De Lochemse Berg kunt u heerlijke winterwandelingen maken door het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek. Komt u uw kerstvakantie in Gelderland vieren bij De Lochemse Berg?

Zoek & boek uw kerstvakantie in Gelderland ⤵

 

In de kerstvakantie een huisje huren in Gelderland

Huur een huisje in Lochem in de kerstvakantie. Wij hebben accommodaties voor maximaal 5 personen waar u heerlijk in kunt verblijven in de kerstvakantie in Gelderland met uw gezin. In de open keuken maakt u de lekkerste kerstgerechten tijdens de kerstvakantie. In de ruime woonkamer is genoeg plek om samen te genieten van het kerstdiner. In de avond kunt u samen een heerlijke kerstfilm kijken op de tv in de sfeervolle woonkamer. Na alle gezelligheid gaat u heerlijk slapen in de royale slaapkamer. Wie weet wordt u in de ochtend wakker in winter wonderland!

 

Onze luxe vakantiehuizen:

  • Stijlvolle woonkamer met flatscreen tv
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Twee royale slaapkamers 
  • Open keuken 
  • Eigen parkeergelegenheid 
 
 

Wat gaat u doen tijdens de kerstvakantie? 

De Achterhoek is een prachtige streek, helemaal wanneer koning winter regeert over het weer. U kunt prachtige winterwandelingen maken tijdens uw kerstvakantie in Gelderland op ons vakantiepark in Lochem. Ontdek samen met uw (klein)kinderen welke sporen de bewoners van het bos hebben achterlaten in de sneeuw. Natuurlijk mag het bouwen van een sneeuwpop en sneeuwballengevecht niet ontbreken tijdens een kerstvakantie in Gelderland. Kerst is de ideale periode voor ontspanning en aandacht voor elkaar. Heeft koning winter geen wit laagje achtergelaten? Ook dan is de omgeving schitterend. Het landschap is een afwisseling van bossen, weilanden, rivieren en authentieke boerderijen. De vele kastelen die deze regio rijk is maken het schilderachtige plaatje compleet, evenals een bezoekje aan een kerstmarkt in de regio.

 

Liever een verblijf boeken tijdens oud en nieuw? ⤵