BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Pinksteren Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiehuis Pinksteren

  • Sfeervolle en moderne vakantiehuizen
  • Schilderachtig landschap
  • Landgoed vakantiepark

Pinksterweekend weg

Bent u op zoek naar een geschikte accommodatie voor een weekendje weg met Pinksteren? Vakantiepark De Lochemse Berg is gelegen midden in de prachtige Gelderse natuur. Huur een vakantiehuisje met Pinksteren op ons kleinschalige vakantiepark. Hier zal u genieten van de rust en groene omgeving. De Achterhoek is zeer geschikt voor wandelaars en fietsers. De vele routes in de omgeving zorgen ervoor dat u telkens iets anders ziet. Bekijk het aanbod van Vakantiepark De Lochemse Berg tijdens Pinksteren.

 

Pinksteren bij De Lochemse Berg

Wilt u een ontspannen weekendje weg met Pinksteren ervaren? In de luxe vakantiehuizen van De Lochemse Berg kunt u genieten van de groene omgeving en rust die dit park te bieden heeft. Uiteraard kunt u er ook een actieve vakantie van maken door eropuit te trekken. Bekijk de natuur eens vanuit de hoogte bij Klimpark de Achterhoek in Ruurlo, of maak een uitje naar het binnenzwembad met glijbaan De Beemd in Lochem. Bezoek levendige steden als Zutphen, Doetinchem of Winterswijk. Hier zal een dagje shoppen of avondje uit zeker slagen. Even terug in de tijd naar de middeleeuwen? De vele kastelen die deze regio rijk is zijn vaak geopend voor publiek om te bezichtigen. 

 

Ons park

Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig gelegen park met nieuwe luxe lodges in het hart van de Achterhoek. De percelen bieden veel ruimte en privacy.

Omgeving

De omgeving van Vakantiepark De Lochemse Berg, de Achterhoek staat bekend om haar zeer gevarieerde landschap, dat ook wel coulissenlandschap wordt genoemd.