BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantiewoning De Lochemse Berg

Lang huren

Lang huren op de Lochemse Berg

Let op: tot en met 30 september 2021 verhuren wij geen vakantiewoningen voor langere periode. Enkel korte verblijven welke via onze website te boeken zijn. Voor aanvragen v.a. 1 oktober, kunt u ons e-mailen. 

Zoekt u een tijdelijk onderkomen om een periode te overbruggen wegens de (ver)bouw van uw eigen huis of bent u vanwege andere omstandigheden op zoek naar tijdelijke huisvesting?

Op Vakantiepark De Lochemse Berg bieden wij doorlopend luxe 4-persoons vakantiewoningen te huur aan voor minimaal 3 maanden
Er zijn verschillende typen lodges die allen beschikken over een ruime woonkamer met schuifpui naar het terras, mooie open keuken met kookplaat, afzuigkap, (combi)magnetron, koelkast met vriezer en vaatwasser, twee slaapkamers en een mooie badkamer met douche en wastafel. Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig aangelegd, kleinschalig en rustig vakantiepark in een landelijke omgeving en gelegen aan de rivier de Berkel. De percelen zijn ruim, groen, bieden veel privacy en liggen aan een mooie waterpartij.

 

Algemene informatie

De luxe lodges op Vakantiepark de Lochemse Berg zijn op aanvraag beschikbaar voor lang verhuur van minimaal 3 maanden.

Huurtermijn: In overleg
Huurprijs: Vanaf € 800,- per maand, excl. energiekosten
Waarborgsom:  Gelijk aan 1 maand huur
Inkomenseis: Circa € 2000,- netto per maand
Huisdieren: Niet toegestaan
Voorbehoud: Gunning door eigenaar


Let op:

Dit betreft recreatiewoningen waar niet permanent gewoond mag worden. U kunt hier 365 dagen per jaar verblijven wanneer u elders een hoofdverblijf hebt (en daar ingeschreven staat). Bezichtigingen vinden plaats op afspraak (ook mogelijk in het weekend).

Contact
Neem voor meer informatie, beschikbaarheid en het maken van een afspraak voor bezichtiging contact op via: verhuur@uwbuitenhuis.nl of bel naar 0547-334452.

 
 
 
Vakantiewoning Vakantiepark De Lochemse Berg
 

Impressie woningen De Lochemse Berg