BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantiepark de Lochemse Berg

Veilig op reis - onze coronamaatregelen

Maatregelen omtrent COVID-19

Op ons vakantiepark volgen wij alle ontwikkelingen omtrent het Coronavirus. Hieronder leest u hoe te werk gaan omtrent het virus en uw vakantie.

Omboekgarantie

Om u als gast alle zekerheid te geven ten tijde van covid-19, hebben wij de omboekgarantie. U kunt de vakantie omboeken indien het vanwege de maatregelen of ziekte niet mogelijk is om naar ons toe te komen. Met de omboekgarantie kunt u altijd kosteloos tot 7 dagen van tevoren omboeken. Lees hier meer over de omboekgarantie. 

Update: wij blijven open, boek met omboekgaranties

Wat is er open?

  • Op dit moment is ons gehele vakantiepark geopend. Wel nemen wij extra voorzorgsmaatregelen voor een extra veilig verblijf. Deze vindt u hieronder;

Wat doen wij om uw veiligheid te waarborgen?

  • Tijdens het Coronavirus worden onze vakantiewoningen twee keer schoongemaakt. Één keer na vertrek en één keer voor aankomst. Bovendien wassen wij de bedlinnen op extra hoge temperatuur en worden deze gedurende een week na gebruik niet herbruikt;
  • Onze schoonmakers werken met desinfectiespray om ook de contactpunten extra goed schoon te houden;
  • Buiten uw gezinsleden is het niet toegestaan om meer dan drie bezoekers in en om uw vakantiewoning te ontvangen, conform de richtlijnen van het RIVM.

Bij de receptie zijn er ook maatregelen genomen. Zo is er desinvecterende gel aanwezig en is er een scherm geplaatst tussen u en de receptioniste.

Blijf op de hoogte

Op de website van Rijksinstituut van volksgezoendheid en milieu (RIVM) vind u de meest actuele informatie over Corona Virus. Wij houden de berichtgevingen nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Kan ik nog op Vakantie?

Jazeker! De Achterhoek geldt niet als een gebied waar bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Het is er juist lekker rustig en we hebben veel natuur. Conform de richtlijnen van het RIVM nemen wij alle benodigde maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen, ook als deze plotseling veranderen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie bij ons zult genieten.

Heeft u vragen?

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u heel graag!