1. Fietsen en wandelen midden in de natuur
  2. Comfortabele vakantiehuizen
  3. Kleinschalig vakantiepark

Weekend weg met Hemelvaart

In de vroege ochtend heerlijk dauwtrappen. Op de fiets de prachtige omgeving verkennen om daarna lekker samen met uw gezin te genieten van een uitgebreide brunch in uw eigen luxe vakantiewoning. Daarvoor kunt u terecht bij vakantiepark De Lochemse Berg. Bekijk hieronder alle woningen die nog beschikbaar zijn tijdens het hemelvaartweekend. Geniet van een lang weekend weg met Hemelvaart in Gelderland. 

  • Hemelvaartsdag: 21 mei 2020
  • Hemelvaartweekend: 20 t/m 25 mei 2020

Vakantiehuis met Hemelvaart

Wilt u graag een ontspannen weekend weg met Hemelvaart beleven samen met uw gezin? Bekijk dan zeker het aanbod van vakantiepark De Lochemse Berg.  De huisjes van dit nieuwe vakantiepark zijn gelegen rondom een aangelegde vijver met fonteinen en met veel groen rondom. In de luxe en comfortabele vakantiehuizen is het goed vertoeven tijdens Hemelvaart. Vanuit uw eigen huis kunt u dauwtrappen om vervolgens te brunchen in uw woning of misschien wel buiten op uw eigen terras. De open keuken is voorzien van alle gemakken, een combimagnetron, Nespresso koffiemachine en zelfs een vaatwasser waardoor u niet hoeft af te wassen en kan ontspannen. Vanuit de open keuken loopt u naar de sfeervolle woonkamer met flatscreen tv. In de woning vindt u twee slaapkamers, een kamer met tweepersoonsbed en een kamer met twee eenpersoons bedden. Tevens beschikken de woningen over een eigen berging waar u uw fietsen kunt stallen. 

Omgeving Vakantiepark De Lochemse Berg

Vanuit uw luxe vakantiewoning heeft u tal van mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. In de schilderachtige omgeving staan vele oude kastelen waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Het diverse landschap omgeven door bossen, weilanden, rivieren en authentieke boerderijen biedt vele mogelijkheden voor lange fiets- en wandeltochten. Zit het weer iets tegen? Dan kunt u uiteraard ook een van de levendige steden bezoeken in de Achterhoek. Zutphen, Doetinchem of natuurlijk het eigentijdse plaatsje Lochem zijn zeer geschikt voor een cultureel uitstapje of dagje winkelen. Hier vindt u uiteraard ook voldoende horecagelegenheden voor lunch, diner of avondje uit.

Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

De omgeving van Vakantiepark De Lochemse Berg, de Achterhoek staat bekend om haar zeer gevarieerde landschap, dat ook wel coulissenlandschap wordt genoemd.