BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantie Lochem

Vakantie Lochem

  • Kleinschalig vakantiepark in Lochem
  • Midden in de natuur
  • Luxe vakantiehuizen voor 2-5 personen

Vakantie in Lochem

Lochem, een kleine stad verscholen in de Achterhoek. Een vakantie in Lochem staat vooral in het teken van natuur en het bijzondere coulisselandschap. Door de gastvrijheid van de mensen in deze regio zult u zich hier snel thuis voelen. Vakantiepark De Lochemse Berg is uw ideale uitvalsbasis tijdens een vakantie in Lochem. Aan de rand van de stad verblijft u op ons vakantiepark in een luxe en modern vakantiehuis. Ons vakantiepark in Lochem ligt midden in de natuur en aan het water van de rivier De Berkel. Ideaal voor een weekendje weg met uw gezin of geniet een hele week van de Gelderse natuur. Tijdens een vakantie op ons kleinschalige vakantiepark in Lochem bent u echt even helemaal weg.

 

Luxe vakantiehuizen in Lochem

Vakantiepark De Lochemse Berg beschikt over divesre types vakantiehuizen, geschikt voor maximaal 3, 4 of 5 personen. De vakantiehuizen hebben een boslocatie of een waterlocatie, in elk geval verblijft u midden in de natuur tijdens een vakantie in Lochem. De woningen zijn sfeervol ingericht en beschikken over alle moderne gemakken, zo is de keuken volledig ingericht met onder andere een vaatwasser en Nespresso machine. Verder heeft u de beschikking over een ruime woonkamer, twee slaapkamers met comfortabele bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook aan een ruime tuin met terras bij onze vakantiehuizen in Lochem is gedacht. Een vakantie in Lochem betekent genieten in de natuur vanuit uw comfortabele vakantiehuis bij vakantiepark De Lochemse Berg!

Uitjes tijdens een vakantie in Lochem

Vanzelfsprekend wilt u ook iets meer van de omgeving ontdekken vanuit uw vakantiehuis in Lochem. Wie denkt aan natuur, denkt ook direct aan wandelen en fietsen. Dit is ook meteen de beste manier om de Achterhoek te verkennen tijdens een vakantie in Lochem. Gelukkig zijn er vele wandel- en fietspaden die door het kenmerkende coulisselandschap lopen. Let tijdens het fietsen of wandelen op de vele kastelen die nog in groten getale in de Achterhoek te vinden zijn. Wist u trouwens dat er in de Achterhoek steeds meer wijnbouw plaatsvindt? De beste wijnen van Nederland worden in deze regio gemaakt. Veel wijnboeren kunt u bezoeken, dus als u een wijnliefhebber bent is dit een absolute aanrader. Neem een lekkere fles wijn mee als aandenken aan uw vakantie in Lochem.